Sách chưa phân loại, sách kiến thức Ebook download miễn phí
Nội quy chuyên mục: - Hiện nay có khá nhiều trang chia sẻ Tài liệu nhưng mất phí, đó là lý do ket-noi mở ra chuyên mục Tài liệu miễn phí.

- Ai có tài liệu gì hay, hãy đăng lên đây để chia sẻ với mọi người nhé! Bạn chia sẻ hôm nay, ngày mai mọi người sẽ chia sẻ với bạn!
Cách chia sẻ, Upload tài liệu trên ket-noi

- Những bạn nào tích cực chia sẻ tài liệu, sẽ được ưu tiên cung cấp tài liệu khi có yêu cầu.
Nhận download tài liệu miễn phí
By bupbe_xinhxan_8903
#644086

Download Anh 12 - Phonetics miễn phí





Exercise 2. Choose one word which has different stress pattern from the other three. Identify your answer by circling the corresponding letter A, B, C, or D.
6. A. biodiversity B. anniversary
C. lemonade D. submarine
7. A. resurface B. rehearsal
C. recycle D. recommend
8. A. organism B. herbicide
C. entrapment D. offspring
9. A. carnivore B. importance
C. difference D. jellyfish
10. A. atmosphere B. gestation
C. reveal D. permission
 



++ Để DOWNLOAD tài liệu, xin trả lời bài viết này, mình sẽ upload tài liệu cho bạn ngay!

Tóm tắt nội dung:

Unit 9
UNDERSEA WORLD
PART I. PHONETICS
Exercise 1. Choose one word which has the underlined part pronounced differently. Identify your answer by circling the corresponding letter A, B, C, or D.
1.
A. dolphin
B. altitude
C. starfish
D. holiday
2.
A. climb
B. rob
C. dumb
D. comb
3.
A. resort
B. diversity
C. eraser
D. reserve
4.
A. school
B. cartoon
C. cookie
D. moonlight
5.
A. knowledge
B. knife
C. krill
D. knee
Exercise 2. Choose one word which has different stress pattern from the other three. Identify your answer by circling the corresponding letter A, B, C, or D.
6. A. biodiversity
B. anniversary
C. lemonade
D. submarine
7. A. resurface
B. rehearsal
C. recycle
D. recommend
8. A. organism
B. herbicide
C. entrapment
D. offspring
9. A. carnivore
B. importance
C. difference
D. jellyfish
10. A. atmosphere
B. gestation
C. reveal
D. permission
Choose from the four given options marked A, B, C, and D one best answer to complete each sentence/ question by circling the corresponding letter A, B, C, or D.
His action his thought.
A. says B. is
C. reveals D. makes
Oil is spilled from tankers. This makes the marine life be .
A. dangerous B. at risky
C. dangerously D. at stake
This jacket is . It doesn’t fit the small boy.
A. big enough B. oversize
C. oversized D. too small
What must I do to Giúp her difficulties in her life?
A. overcome B. get away
C. fight D. get out
Tom: -1 am going to a funeral and I don’t know what to wear.
Linda: - You wear a black suit.
A. should B. shouldn’t
C. ought to D. must
You are having the measles. You go out.
A. may not B. cannot
C. ought not D. shouldn’t
If there electricity, our life would come back to the Stone Age.
A. weren’t B. wasn’t
C. isn’t D. has no
What if you won one billion dongs on lottery?
A. will you do B. do you do
C. would you have done D. would you do
19. I
21. Your exam is coming. Unless you work harder you ____ pass the exam
A. will B. won’t
C. would D. wouldn’t
. you didn’t Giúp me I couldn’t make such progress in my English study.
A. Although B. Unless
C. If D. Because
We will go for a walk unless it .
A. doesn’t rain B. didn’t rain
C. rains D. rained
Our natural resources run out soon if we them now.
A. will/don’t save B. would/ don’t save
C. would/ didn’t save D. will/ are not saving
Unless she invites me I to her birthday party tomorrow.
A. will come B. would come
C. won’t come D. wouldn’t come
I cannot speak English so I don’t apply for the job. If I English I
for the job.
A. could speak/ would apply B. can speak/ will apply
C. could speak/ will apply D. could speak/ would have applied
What you do now if you president of the USA, Peter?
A. will/ are B. would/ were
C. would/ become D. will/ became
You look tired. you stay at home and have a rest?
A. How about B. What about
C. Should D. Why don’t
What if there _ no water on our planet?
A. would happen/ is B. will happen/ is
C. would happen/ were D. would have happened/ were
30.I am not his father. I wouldn’t be concerned about him I were his father.
A. if B. until
C. unless D. though
31. Would you mind if I here?
A. smoke B. smoked
C. smoking D. had smoked
32. You are having a terrible cough. You shouldn’t _____
A. smoke B. smoked
C. smoking D. to smoke
33. you to wear a helmet when you ride a motorbike.
A. should B. must
C. ought D. has
34. My parents would be disappointed if I the exam.
A. don’t pass B. passed
C. failed D. won’t pass
think should be banned in air-conditioned rooms.
A. smoke B. to smoke
C. smokers D. smoking
think the police should be more strict those who break the traffic rules.
A. with B. to
C. for D. of
37. I am going to buy a television. Which one I buy, a Sony or a
Panasonic? Can you give me an advice?
A. will B. must
C. should D. can
am sure our teacher would sympathize with you if she your hard life.
knows B. knew
C. was known D. will know
Mr. and Mrs. Brown are happy parents. Their are all very obedient
and successful.
grandchildren B. nephews
C. offspring D. students
A ship that can go under water is called a .
carnivore B. seal
C. krill D. submarine
. is a kind of chemicals which can kill grass.
Pesticide B. Herbicide
C. Insecticide D. Fertilizer
To be at stake means .
to be in danger B. to be killed
C. to die soon D. to be extinct
43. _____our teacher’s Giúp we have made great progress in our study.
Because B. Thank to
C. Thanks to D. Thank for
Women have made great contribution the development of our society.
A.for B. to
C. on D. in
This river is 10 meters___________ ._____
deep B. depth
C. deepen D. deeply
Forests cover of this area.
two-three B. two-third
C. second-three D. two-thirds
. of 9 is 3.
One-thirds B. One-third
One-three D. First-three
What would you do if you a lot of money?
has B. have
had D. having
She wouldn’t be angry with you you didn’t lie to her.
unless B. if
so D. because
“Why don’t you go with us on the tour?”
“I’d like to, but with my exams on Monday, I know I really
wouldn’t B. couldn’t
shouldn’t D. hadn’t
PART III. READING
Exercise 1. Read the following passage and choose the best given answer
B, C, or D to fill in each gap.
FOOD AND TALK
Last week at a dinner party, the hostess asked me to sit (51) to Mrs.
dress. She did not event look up when I ……… (53) my seat behind her. Her eyes
were fixed on her plate and in a short time, she was busy (54). I tried
(55) a conversation.
“A new play is (56) to “The Global” soon,” I said. “ (57) intend to
see it?”
“No,” she answered.
“Have you (58) spent your holidays abroad?” I asked.
“No,” she answered.
“Will you stay in England this summer?”
“No,” she answered.
In despair, I asked her whether she was enjoying her dinner.
A. near
next
A. wear
with
A. sat down
took
A. with eating
to eat
A. to make
make
A. showing
acting
A. Will you
Did you
A. already
just
beside
opposite
wears
in
made
had
eating
eats
making
made
coming
performing
Do you
Are you
yet
ever
Unit 9 UNDERSEA WORLD KEY
1. D
23. C
45. A
2. B
24. A
46. D
3. B
25. C
47. B
4. C
26. A
48. C
5. C
27. B
49. B
6. A
28. D
50. C
7. D
29. C
51.C
8. C
30. C
52. D
9. B
31.B
53. C
10. A
32. A
54. B
11.C
33. C
55. A
12. D
34. C
56. B
13. C
35. D
57. B
14. A
36. A
58. D
15. A
37. C
16. D
38. B
17. A
39. C
18. D
40. D
19. D
41. B
20. A
42. A
21. B
43. C
22. C
44. B
186
...
Kết nối đề xuất:
Nơi này có anh English Lyrics
Synonym dictionary
Advertisement
Advertisement