Sách chưa phân loại, sách kiến thức Ebook download miễn phí
Nội quy chuyên mục: - Hiện nay có khá nhiều trang chia sẻ Tài liệu nhưng mất phí, đó là lý do ket-noi mở ra chuyên mục Tài liệu miễn phí.

- Ai có tài liệu gì hay, hãy đăng lên đây để chia sẻ với mọi người nhé! Bạn chia sẻ hôm nay, ngày mai mọi người sẽ chia sẻ với bạn!
Cách chia sẻ, Upload tài liệu trên ket-noi

- Những bạn nào tích cực chia sẻ tài liệu, sẽ được ưu tiên cung cấp tài liệu khi có yêu cầu.
Nhận download tài liệu miễn phí
By monster_reborn1611
#642538

Download Đề khảo sát chất lượng học sinh giỏi Anh văn lớp 6 (Năm học 2008-2009) miễn phí





Question V: Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first.
1. A year has twelve months.
-> There are .
2. Lan is more intelligent than her sister.
-> Lan’s sister isn’t .
3. He looks after the sick people.
-> He takes .
4. Do you enjoy listening to music?
-> Are you interested .?
5. What is your mother’s job?
-> What does .?
6. We have a two - month summer vacation.
-> Our summer vacation lasts .
7. Will you please look after the house while we are away?
-> Will you please take .?
8. Vietnamese students have fewer vacations than American ones.
-> American students .
9. It takes me about two hours each day to do my homework.
-> I spend .
10. Hoa is a hard student.
-> Hoa studies .
 



++ Để DOWNLOAD tài liệu, xin trả lời bài viết này, mình sẽ upload tài liệu cho bạn ngay!

Tóm tắt nội dung:

.........................................................
3. When this program finish? .........................................................................................
4. The bank doesn’t closes until 4.30. ..................................................................................
5. They like watch TV. ...................................................................................
6. Would you like go to the cinema tonight? ........................................................................
7. He usually doesn’t come home late. .........................................................................
8. He comes here with bicycle. ......................................................................................
9. Are you enjoy the party? .....................................................................................
10. Can you playing chess? ...................................................................................
Question VII: Use the given words to make complete sentences.
1. Minh/ live/ brother/ apartment/ town.
...............................................................................................................................................
2. Mrs. Lan/ and/ children/ travel/ London/ plane.
...............................................................................................................................................
3. There/ be/ any flowers/ your/ school/ yard?
...............................................................................................................................................
4. He/ not ride/ home/ but/ go/ taxi.
...............................................................................................................................................
5. Sister/ have/ bike/ and/ cycle/ work/ everyday.
...............................................................................................................................................
Question VIII: Read the following passage and answer the questions below.
Linda is a vegetarian so she doesn’t eat meat. She doesn’t have a big breakfast every morning. She usually has a slide of bread and a glass of milk. She has lunch at the office at about 11.30. She has only rice with vegetables for lunch. At weekends she often goes to a Chinese restaurant because there is a lot of delicious food for vegetarians.
* Question:
1. Why doesn’t Linda eat meat?
...............................................................................................................................................
2. What does Linda usually have for breakfast?
...............................................................................................................................................
3. What does she have for lunch?
...............................................................................................................................................
4. Where does she have lunch?
...............................................................................................................................................
5. Why does she often go to a Chinese restaurant at weekends?
...............................................................................................................................................
------------The end------------
PHÒNG GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO
HUYỆN YÊN MÔ
HƯỚNG DẪN CHẤM
ĐỀ KIỂM TRA HỌC SINH GIỎI 6
Năm học: 2008-2009
Môn: Anh văn
Question I: (2,5 ms) - Mỗi câu chọn đúng cho: 0,25 đ.
1. A
2. C
3. D
4. B
5. A
6. C
7. B
8. A
9. D
10. C
Question II: (2,5 ms) - Mỗi động từ chia đúng cho: 0,25 đ.
1. watches
2. don’t read
3. is/ plays
4. Do ...... play.....
5. are your children/ are playing
6. are you doing/ am unloading
7. Is Nam working
Question III: (2,5 ms) - Mỗi ô trống điền đúng cho: 0,25 đ.
1. It
2. staying
3. him
4. are
5. washing
6. have
7. with/ doing
8. they
9. evening
10. do
Question IV: (2,5 ms) - Mỗi từ chọn đúng cho: 0,25 đ.
1. C
2. A
3. A
4. B
5. B
6. D
7. C
8. B
9. D
10. C
Question V: (2,5 ms) - Mỗi câu hỏi đặt đúng cho: 0,25 đ.
1. How does she go/ get/ travel to school everyday?
2. Who is the man in the car?
3. What are you having for breakfast?
4. Where does your sister work?
5. How many boys and girls are there in your class?
6. Which class are you in?
7. What time/ When does your brother get up?
8. How are they traveling to work?
9. What is there near your house?
10. Where does Mr. Hoang work?
Question VI: (2,5 ms) - Mỗi câu chữa đúng cho: 0,25 đ.
1. don’t -> doesn’t
2. a -> the
3. does this program
4. closes -> close
5. watch -> watching
6. go -> to go
7. usually doesn’t -> doesn’t usually
8. with -> by
9. enjoy -> enjoying
10. playing -> play
Question VII: (2,5 ms) - Mỗi câu viết đúng cho: 0,5 đ.
1. Minh lives with her/ his brother in an apartment in town.
2. Mrs. Lan and her children travel to London by plane.
3. Are there any flowers in your school yard?
4. He doesn’t ride home but he goes by taxi.
5. My sister has a bike and she cycles to work everyday.
Question VIII: (2,5 ms) - Mỗi câu trả lời đúng cho: 0,5 đ.
1. Because she is a vegetarian.
2. She usually has a slide of bread and a glass of milk for breakfast.
3. She has only rice with vegetables for lunch.
4. She has lunch at the office.
5. Because there is a lot of delicious food for vegetarians.
Phßng gi¸o dôc vµ ®µo t¹o
HuyÖn yªn m«
§Ò kh¶o s¸t ®ît I
§Ò kh¶o s¸t chÊt l­îng Häc Sinh Giái 7
N¨m häc 2008 – 2009
M«n: Anh v¨n
(Thêi gian lµm bµi: 120 phót)
Question I: Choose the best answer to fill in each blank.
1. Please ............... the milk carefully. I don’t want it to boil over.
A. see
B. watch
C. look at
D. notice
2. “Was he disappointed?” - “Yes, he found the movie ........................”
A. boring
B. boringly
C. bores
D. bored
3. ........................ 20 September, 1529, five small ships set sail from Spain.
A. At
B. In
C. On
D. By
4. Every student in those five rooms must bring ......................... own books to class.
A. one’s
B. someone’s
C. their
D. his
5. “Was the competition a success?” - “Yes, ...................... people took part in it than usual.”
A. more
B. fewer
C. less
D. many
6. What do students often do ...................... break?
A. in
B. for
C. at
D. on
7. I don’t like brown rice. Don’t you have ................................?
A. white ones
B. any white
C. no white
D. a white
8. Would you like .......................... that for you?
A. me doing
B. that I do
C. me do
D. me to do
9. You can join the club when you ........................... older.
A. will get
B. get
C. are getting
D. can get
10. Can you see any people in the house? .................................
A. Only a little
B. Only few
C. Only a few
D. Only little
Question II: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words in each group.
1. A. teenager
B. together
C. guess
D. regular
2. A. chicken
B. coach
C. orchestra
D. change
3. A. meat
B. reader
C. overseas
D. realize
4. A. horrible
B. hour
C. hundred
D. hold
5. A. much
B. drug
C. future
D. buffalo
6. A. started
B. weighed
C. measured
D. called
7. A. appointment
B. affect
C. amount
D. add
8. A. serious
B. symptom
C. sugar
D. sauce
9. A. great
B. beautiful
C. teacher
D. means
10. A. wet
B. better
C. rest
D. pretty
Question III: Give the correct form or tense of the verbs in the brackets.
1. At the moment we (sit) .............................. in a café. We (wait) ..................... for the museum to open, so I (write) ............................ some postcards.
2. Miss Helen (help) ............................. as soon as she (finish) ............................. that letter.
3. Boys like (play) ............................. marbles or catch while girls enjoy (skip) .............. rope or chatting.
4. (you/ go) ....................................... abroad for your holiday? - Well, I (get) ................... a holiday job. I’m going to an agent’s on Saturday (find out) ........................... about it.
Question IV: Choose the best answer to fill in each blank of the following passage.
Dear Hanh,
I’m writing to invite you to a party we ........................ (1) at the flat next Friday, December 14th. As you know, ...........................(2) Lan’s 13th birthday next week and my birthday next month, .......................... (3) we thought we’d celebrate together and have a joint party.
I can’t remember if...
Kết nối đề xuất:
Learn Synonym
Advertisement